Beli luk užasno smrdi

Sa prvim mrakom svi ulaze u kuće, ali ga čuju kako hoda, lupa i pušta vodu na česmama. Deca iz ove ulice u džepovima nose glavice belog luka kako ih vampir ne bi napadao.

Beli luk je nejefikasnija zaštita. Ova biljka, toliko eksploatisana u srpskoj kuhinji, odavno je poprimila razmere epidemije koju je odavno trebalo eliminisati. Ne postoji oporiji i gadniji smrad od smrada belog luka koji se akumulira u usnoj duplji. Srećom ne jedem ga. Možda je moja odbojnost iz tog razloga veća. Gadljiv sam na njega, ali i na osobe koje ga konzumiraju i izlaze u javnost. Taj smrad možete osetiti svuda. Posebno na mestima gde se okuplja više od tri građanina. Šalteri su veoma opasni. Mogućnost da se iza vas stvori neki kreten koji bazdi, pritom i pravi duboke kontrakcije pluća, mnogo je velika. Da se pitam, zabranio bih izlazak u javnost na tri dana svakom ko ovu smrdljivu biljku stavi u usta. Ok, jedi, ali nema te u javnosti. Izolacija! Pa smrdi sam sebi. To je uslov!

Avaj, natprirodne pojave nas ne zaobilaze.
Radojka Đorđević iz Gornje Stopanje kaže da skoro mesec dana nisu mogli da spavaju zbog jezive buke i lupanja. Zato deca nose beli luk u džepovima.

Beli luk protiv vampira, efikasan kao i kod elementarne kulture...

Коментари

  1. De ti meni reci Passengeru, kako da znam da nisam bila baš taj kreten koji je npr. u gradskom prevozu smrdeo ispred (iza, oko, pored) tebe? Na(stranu) šalu, kako sutra bez griže savesti da krstim novi šporet, i da spremam ribu bez belog luka? Pa, to ne ide. Mene, moram priznati mnogo više brine kategorija energetskih vampira. Priznajem, ne nosim đerdan oko vrata od glavica belog luka, niti čenove po džepovima. Eto, i to je valjda razglog što nisam postala imuna na one koji sisaju krv na slamčicu?! :-D Any comments?

    ОдговориИзбриши
  2. Ne verujem da ti pripadas toj kategoriji ljudi, mislec na ove u gradskom -)))

    ОдговориИзбриши
  3. Ups, pao mi je kamen teški sa srca. Nadam se da ne misliš da pripadam kategoriji energetskih vampira. Ili? 0:-)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови